Firmalar / Kişiler için İtibar Yönetimi

Firmalar / Kişiler için İtibar Yönetimi

Sosyal medya kitleleri etkilemek için çok önemli bir platform doğru kullanılırsa başarı kaçınılmaz olacaktır. 

 

Kişisel İtibar Yönetimi

Günümüz yoğun rekabet ortamında profesyoneller için kişisel itibar tüm iş ve sosyal ortamlar açısından hayati önem taşımaktadır. Kariyeriniz açısından önemli olan kişisel itibarınız online ve offline ortamlarda olumlu ya da olumsuz size yansımaktadır. Online platformlarda adınız ve soyadınız ile sizi aratarak bilgilerinize ulaşmak isteyenlerin doğru ve sizi anlatan bir profil ile karşılaşmasını istiyorsanız kişisel itibar yönetimi tekniklerinden faydalanmanız gerekiyor. Bu konuda profesyonel destek için doğru adrestesiniz.

Sanatçı İtibar Yönetimi

Halka mal olmuş ve tanınan kişilerin teknoloji devrinde hayranları ve onu merak edenleri tarafından araştırılması artık oldukça kolay, ayrıca hızlı. İnternet üzerindeki görünümünüz özellikle tanınan biri iseniz çok önemli. Bu sebeple sizi ve kariyerinizi olumsuz etkileyebileceğinizi düşündüğünüz tüm online itibar çalışmalarının yapılması ilerleyen hayatınıza olumlu yön verecek ve kariyeriniz konusunda pürüz olmaktan çıkacaktır.

Kurumsal İtibar Yönetimi

Şirketiniz, markanız hakkında bilgi sahibi olmak için her kullanıcı artık kısa bir araştırma yapmaktadır. Şirketinizin Google veya diğer arama motorlarının arama sonuçlarında, sosyal medyada, Youtube ve benzeri video sitelerinde, bloglarda görünümünün iyi olması ve sizi doğru yansıtması artık her zamankinden daha önemli bir hal almıştır. İnternet üzerinde yer alan gerçek olmayan haber ve bilgilerle mücadele ederek yayından kaldırılmasını, sosyal medya saldırılarına karşı önlemleri, olumsuz forum ve blog ayrıca uygunsuz videoların kaldırılmasını şirketiniz adına biz gerçekleştiriyoruz.

Daha önce ele aldığımız Sosyal Medya Blog yazıarımızı okuyun.