Bloglarınızda Doğru Yazı Daha Çok Trafik

Bloglarınızda Doğru Yazı Daha Çok Trafik

Doğru Yazı Bol Trafik

Arama motorlarından trafik almak isteyen markaların mutlaka bir 'blog' sayfası oluşturması gerekmektedir. Çünkü arama motorları özellikle Google içeriklere çok önem vermektedir öyle ki düzenli ve kaliteli içerik giren bir blog sayfanız varsa milyonlara ulaşmanız oldukça mümkün. Doğru yazılarla bol trafik elde etmeniz münkün olacaktır. Unutmayın ki gelen trafikler potansiyel müşterileriniz bu yüzden Tawk.to gibi canlı destek eklentileriyle sitenizi güçlendirin böylece ziyaretçiler ve sizin aranızda sağlam bir köprü olacaktır.

Blog Yönetimi 

Blog yönetimi düzenli olarak gerçekleştirilmesi gereken çalışmalardandır. İçerikler görsel ve görsellerle güçlendirilmelidir. Seo konusunda oldukça faydalı olan bu haftalık planlar halinde yapılabilir örnek olarak Pazartesi: Hizmet Bloğu - Çarşamba Life Style Bloğu - Hizmet Bloğu şeklinde haftalık planlar oluşturulabilir.

Blog Yazılarında Linkleme

Seo ile ilgilenenleriniz bilir iç seo için doğru linkleme çok önemlidir hem kullanıcıyı daha fazla site içinde tutar hemde Google ve diğer arama motorlarının botları sitenizde daha fazla vakit geçirir. 

Daha önce ele aldığımız Dijital Marketing Tavsiyeleri yazısını okumanızı öneriyoruz.